Duurzaamheidscoach

Techniek van De Duurzaamheidscoach

Gezelligste meubel in huis

tv meubels

Na een dag hard werken plof je op de bank en gaat lekker televisie kijken, het meubel voor de televisie is het gezelligste meubel wat er in huis is te vinden. Daarom moet het meubel wel naar je zin zijn, het is een van de meubels waar je iedere dag uren op uitkijkt. Ben je op zoek naar tv meubels die echt in je interieur passen, of welke de perfecte maat hebben dan zit je bij tv-meubels.nl helemaal goed. Want naast de standaard collectie in de webshop, kun je ook meubels op maat laten maken. 

tv meubels

Maak je eigen indeling

Naast de maat van tv meubels ben je ook vrij in het kiezen van het materiaal, neem je die mooie witte kleur of kijk je uit naar een wat meer gewaagde kleur? Ook alle materialen die worden gebruikt zoals scharnieren en handgrepen zijn van de beste kwaliteit, alle meubels worden gemaakt in de eigen werkplaats om zo kosten te besparen. Wat betreft de indeling ben je helemaal vrij, of je nu een tv meubel wilt met gesloten vakken of open vakken. Het meubel wordt gemaakt zoals jij wenst in het juiste formaat.

Meubel wat ruimtelijk effect geeft

De meeste tv meubels staan op de grond en zijn voorzien van pootjes, maar wist je dat je met een hangend meubel een ruimtelijk effect geeft? Omdat de vloer onder het meubel doorloopt creëer je dat het lijkt of je kamer groter is. Wil je echt een mooie sfeer in de huiskamer hebben dan plaats je verlichting onder het meubel, het tv meubel komt dan niet alleen mooi uit maar je hebt dan direct een luxe sfeer. Het totale plaatje van het tv meubel zorgt ervoor dat je een meubel hebt wat echt past in je interieur, en niet te vergeten wat echt naar je zin in.