Duurzaamheidscoach

Techniek van De Duurzaamheidscoach

Geniet van je woning en je tuin

terras overkappingen

Vaak worden terras overkappingen gebruikt om optimaal te genieten van je tuin, maar vaak wordt vergeten dat je ook je woonkamer ermee kunt verlegen. Als het ware haal je de woonkamer de tuin in, want je kunt van de overkappingen complete woonruimtes maken in je tuin. Welk jaargetijde het ook is, genieten van je tuin kun je altijd doen. Door de vele opties die je hebt, kun je er altijd een passend model van maken voor jouw tuin en woning. Met zijwanden en schuifwanden aan de voorkant maak je er een echte tuinkamer van.

terras overkappingen

Verschillende stijlen

In de webshop van verasol.nl heb je drie soorten modellen waaruit je kunt kiezen, aan de hand van je wensen en natuurlijk het budget stel je een model samen waar je van droomt. Je kunt de terras overkappingen zo luxe maken als je zelf wenst, door deze af te sluiten met een schuifpui of als je een open doorkijk wilt met glazen panelen die je open en dicht kunt schuiven. Een verwarming erin voor de winter, op deze manier kun je met vrienden en familie ook nog borrelen en dineren in de avond.

Prachtig uitgevoerd

Er is niet voor niets gekozen voor aluminium als basis, naast dat het onderhoudsvrij is kun je er ook grote overspanningen mee maken zonder extra ondersteuning. Ook voor het dak heb je de keuze uit twee verschillende materialen, led verlichting zorgt ervoor dat je met de overkapping er echt uitspringt. Welk model je ook kiest, bij verasol is ieder model van de beste materialen en de mooiste uitstraling.