Duurzaamheidscoach

Techniek van De Duurzaamheidscoach

Een LED plafond voor het kantoor

Binnen steeds meer kantoorpanden zie je het terug: een LED plafond. Dit is een nieuwe manier om je kantoor er aantrekkelijker uit te laten zien en de werkvloer (nou ja, plafond) van meer sfeer te voorzien. Dit is een recente trend, want LED is natuurlijk nog niet zo heel oud en LED plafonds al helemaal niet. Toch is dit type verlichting al jaren in opkomst. Niet alleen geeft LED verlichting veel licht, maar het is ook nog eens duurzaam. Daarnaast kun je er mooie effecten mee creëren. LED plafonds zijn de nieuwe innovatie op dit gebied. Is een LED plafond iets voor jouw kantoor? Lees dan snel hieronder verder. 

Schaf een LED plafond aan bij Lumick

De beste site voor het bestellen van een LED plafond is, wat ons betreft, Lumick. Hier vind je niet alleen vele soorten en maten LED plafonds in het assortiment, maar het is tevens mogelijk om een LED plafond op maat te laten maken voor jouw kantoor. Dit geeft jouw kantoor op visueel vlak helemaal zijn eigen smoel. Je kunt bijvoorbeeld een geanimeerde versie van je logo op het plafond tonen.

Maar een LED plafond heeft nog meer voordelen. Ten eerste is een dergelijke plafond snel op je kantoor geïnstalleerd. Het monteren zal de werknemers dus niet veel last opleveren. Daarnaast heb je controle over het plafond middels de dimmer. Je kunt een LED plafond niet alleen aan en uit zetten, maar ook hoger of lager qua verlichting. Dit alles maakt een LED plafond een interessante optie voor kantoren.