Duurzaamheidscoach

Techniek van De Duurzaamheidscoach

De passie van Marcel van Hooijdonk

Op-zoek-naar-een-woning

Marcel van Hooijdonk heeft maar één passie: vastgoed. Binnen deze tak heeft hij ook nog een specialisme, namelijk leegstaande panden nieuw leven inblazen. Waarom hij dit zo belangrijk vindt? Leegstand is niet wenselijk want dit wekt vandalisme en kraken in de hand. Daarom koopt hij deze panden op en renoveert ze grondig, zodat er daarna weer mensen gelukkig hun leven op kunnen bouwen.

Marcel van Hooijdonk maakt iets moois van ieder pand

Het is de bedoeling van Marcel van Hooijdonk om van ieder aangekocht pand iets moois te maken. Hij heeft daarvoor gelukkig zelf de nodige kennis en vakmanschap in huis. Als hij een pand ziet dan heeft hij in zijn hoofd al uitgewerkt hoe hij het gaat opknappen om ervoor te zorgen dat het iets moois wordt wat een geïnteresseerde graag koopt of huurt en waar mensen graag willen gaan wonen. Met de huidige krapte op de woningmarkt in veel regio’s is iemand als Marcel van Hooijdonk natuurlijk meer dan welkom.

Een passie voor het renoveren van panden

Marcel van Hooijdonk heeft een passie voor het renoveren van panden. Zijn anderen eerst jaren aan het plannen, Marcel pakt de koe meteen bij de horens. Als hij een pand eenmaal heeft gekocht kan hij niet wachten om aan de slag te gaan om er een mooi en modern pand van te maken dat de komende jaren met weinig onderhoud kan volstaan. Een huis waar je zo in kunt trekken om er fijn en onbezorgd te wonen, dat is wat Marcel van Hooijdonk voor ogen heeft.