Duurzaamheidscoach

Techniek van De Duurzaamheidscoach

Bouw-handel.nl is mijn favoriete webshop

Bouw-handel.nl

Zelf ben ik echt gek op dingen maken met mijn handen. Daarom bestel ik regelmatig producten op de webshop Bouw-handel.nl. Elke keer als ik op de webshop kijk, verdwijnen er allemaal materialen in mijn winkelmandje. Een tijd geleden heb ik samen met mijn vrouw een oude boerderij gekocht. Het was altijd al onze droom geweest om een oud huis om te toveren naar een nieuwe woning. Wij vinden het wel heel erg belangrijk dat er de charme van de oude boerderij er wel in blijft. Wij hebben daarom een plan gemaakt voor de verbouwing en een hele lijst gemaakt met alle materialen die wij nodig hebben.

Bouw-handel.nl

Op Bouw-handel.nl heb ik alles gevonden

Doordat wij een hele lijst hadden aan materialen, was ik wel even bezig op Bouw-handel.nl om alles in mijn winkelmandje te stoppen. Een van de belangrijkste producten was de Vlizotrap. Die wilden wij gebruiken om naar de grote graanzolder te komen. Het leek ons niets om voor een gewone trap te kiezen. Dat zou erg veel ruimte innemen. Een Vlizotrap klap jij zo in en uit en neemt geen zichtbare ruimte in beslag. Op de webshop verkochten zij een houten versie en een metalen versie. Na veel twijfelen zijn wij uiteindelijk toch voor de houten versie gegaan. Dat vonden wij beter bij onze oude boerderij passen.

Bouw-handel.nl

Een handige vlizotrap

Als ik ergens niet uitkom, dan bel ik altijd het bedrijf op voor advies. Doordat ik vaker bij hen bestel, weet ik dat de klantenservice heel erg goed is. De medewerkers zijn erg vriendelijk en hebben veel productkennis. Door de duidelijke lijst die ik samen met mijn vrouw heb gemaakt, hoefde ik deze keer geen telefonisch contact op te nemen. Mijn vrouw is altijd erg geordend en heeft alles netjes opgeschreven. Ik kan niet wachten totdat de bestelling binnenkomt.